Ještě jednou zdravím, a omluvám se, že píšu až teď.
Oběma vám moc děkuji za váš čas a pomoc, cením si toho. Teď je mi jasné, že musím tedy používat co možná nejvíc smyslů, je pravda, že jsem používal převážně jenom zrak a občas hluch a hmat. Problém mi trochu dělají chuťě a vůně a proto jsem to nejspíš trochu vynechával, snad se to tréninkem zlepší. Co se týče četnosti slov z různých písmen, tak na to jsem ještě nekoukal, ale ze zvědavosti se na to pak podívám a to s těmi vícero souhláskami pro jednotlivá čísla mě už taky napadlo, to by mohlo být pěkné řešení :).
Jinak teda luci, rád bych se ještě zeptal na ty pojmy. Trochu mě to mate. Myslel jsem, že master systém funguje tak, že si ke každému číslu dám nějakou souhlásku/y, a následně když potřebuji, tak pomocí těch souhlásek vymýšlím nějaké slovo, které bude dané číslo reprezentovat. Souvisí to nějak s těmi pojmy ? Je to jiný způsob a nebo to je v podstatě to samé, a mělo by se to shodovat s těmi souhláskami ? A nebude se mi to plést když na trase bude jeden pojem třeba 20x ? Asi ne že ? :), když budou dostatečně daleko od sebe.
Když o tom tak přemýšlím tak se mi ty pojmy jeví celkem jako dobrá věc, takhle budu předem vědět co můžu a nemůžu na trase mít, co kde asi zkrátka může být a nemůže, nebude se mi to nejspíš tak často plést, jak už si vlastně psala hh 
Takže, abych to zkrátil. Používat co nejvíc smyslů, mít předem nachystanou paměťovou cestu, né jak já :d, mít 2 body na jednom "tělese"(to se mi mimochodem fakt líbí), a mít nachystané pojmy, ale tady se trochu ztrácím, byl bych rád za vysvětlení jaký je rozdíl mezi těmi pojmy, a souhláskami, kdy používat to a kdy zase tamto.
Jinak věřím, že si dokážu zapamatovat 1000 míst i víc. Cesty nejsou problém, když jsem jednou nevěděl kudy kam, nebo jsem chtěl cestu prodloužit, tak jsem "spadl" a upadl do snu, kde jsem měl zase jinou cestu, než mě někdo probral a já šel dál po trase, je supr že ty trasy jde spojovat a různě kombinovat :). Problém mi dělá hlavně to, že si ty věci pletu jak jsem psal. Vidím třeba slečnu s kočárkem, ale může to být třeba "máma, kočárek/slečna(paní/žena)", myslím, že bych měl dělat ty obrazy asi trochu jasnější, ale u něčeho to může být fakt těžký si pojmy nesplést. Třeba ta tma a noc, nebo žížala a červ atd. Hádám, že to bude největší přednost těch pojmů abych si to neplet.
Budu rád, když mi ještě trošičku pomůžete, díky 
M.