Zdravím a vysvětlím jak postupuji. v úvahu přichází de facto dvě možnosti, jak bych celou věc řešil.
A. připravil bych si pro stejné předvolby stejný ne příběh, jak píšete, ale SYMBOL. Dám vám menší příklad: pro 603 což je |T-mobile) mám hořící T, pro 608 (Vodafone) mám jejich červené logo - jakousi kapku, u 777 mám symbol kuklux- klan, který je dle maser systému jen 77, já jsem zde přidal do obrazu ještě velké plátno, které mi říká, že kdykoli vidím v tel. čísle dva kuklux-klany, kteří jsou na létajícím plátnu, tak je to předvolba 777. Symboly jsou velmi zásadní, když si řeknu, že bude 777 bílá hruška, nebo lízátko, tak to prostě bude lízátko a kdykoli v příběhu použiji, paměť zde bude velmi dobře reagovat.
B. druhou možností je to, že si pokaždé vytvořím jiný příběh, budu používat klasické symboly Master systému.
poslední varianta je jakýsi mix mezi variantou A. a B., kterou mám já, tedy u většiny předvoleb mám neměnící se symboly, u těch, které nejsou tak časté, tak použiji Master systém pojmy a vytvořím příběh.
přeji hodně sil do memorování a Jakubovi za jeho mnohem rychlejší reakci na Váš dotaz 
s přátelským pozdravem
Jakub Pok